Over ons

Bismillaah,

Assalaamu alaykum wa rahmatullaah,

Beste moslim & moslima,

Wij van Moslim Kids Entertainment willen graag het volgende bericht met de Nederlandstalige Ummah delen.

Onze kinderen

Een ieder die gezegend is met de gunst van kinderen draagt tegelijkertijd ook de zeer grote verantwoordelijkheid voor hun (islamitische) opvoeding.

Er zijn vele essentiƫle factoren die elke ouder in acht dient te nemen voor het vervullen van zijn/haar verplichting betreft het correct en Islamitisch opvoeden van zijn/haar kind(eren).

Een positief hulpmiddel

Wij van Moslim Kids Entertainment willen de Nederlandstalige Ummah verblijden met het nieuws dat elk Moslimgezin zal verblijden.

Het is ons doel om islamitische en pedagogische verantwoorde producties te leveren om zo een positieve bijdrage te leveren aan de opvoeding van onze kinderen.

Dit willen wij in shaa Allaah (o.a.) realiseren middels het produceren van moderne Nederlandstalige tekenfilms en kinderboeken die een alternatief zullen bieden voor het huidige aanbod in Nederland en Belgiƫ.

Moge Allaah onze kinderen beschermen tegen het kwade en ons in staat stellen om hen op te voeden zoals Allaah en Zijn Boodschapper (salla Allaahu alayhi wa sallem) ons hebben geboden. Ameen.

Wassalaam,

Team Moslim Kids Entertainment