Vacature: Animator (deel- of voltijds)

Wij van Moslim Kids Entertainment willen de Nederlandstalige Ummah verblijden met het nieuws dat elk moslimgezin zal verblijden.

Het is ons doel om islamitische en pedagogische verantwoorde producties te leveren om zo een positieve bijdrage te leveren aan de opvoeding van onze kinderen.

Dit willen wij in shaa Allaah (o.a.) realiseren middels het produceren van moderne Nederlandstalige tekenfilms en kinderboeken die een alternatief zullen bieden voor het huidige aanbod in Nederland en België.

Oproep

In het licht van bovenstaande vragen wij aan elke oprechte, productieve, professionele en behulpzame Moslim om zijn/haar kwaliteiten in te zetten voor het realiseren van dit nobele doel middels het versterken van ons media-team.

Wij zijn op zoek naar personen met de volgende skills/kennis:

  • volledige beheersing van het programma ‘Maya’
  • volledige beheersing van ‘After-effect’ en/of ‘Dreamworks’
  • digitaal tekenen
  • algemene creatieve vaardigheden

Bezit jij de bovenstaande vaardigheden? Neem dan per direct contact op met onze projectleider, of mail ons jouw cv/portfolio.

In eerste instantie zal het werk op vrijwillige basis zijn. Indien het samenwerken binnen ons team professioneel verloopt én er een draagvlak is voor onze producties zal er uiteraard ook sprake zijn van een financiële vergoeding!

Reageren